Gezondheid en milieu

Vos Banket is een bedrijf dat zich verantwoordelijk voelt voor mens en milieu. We beseffen ons dat sommige producten uit ons assortiment niet altijd en voor iedereen verstandig zijn. Dus bieden we gezonde alternatieven. We beseffen ons ook dat we in ons logistieke proces helaas nog niet volledig duurzaam kunnen werken. Dus zoeken we constant naar slimme groene oplossingen voor nu en voor in de toekomst.

Gezondheid-tekstKoek en banket is in de eerste plaats natuurlijk ontzettend lekker en een uitstekende traktatie op bijzondere gelegenheden. Het is voor de gezondheid van de consument natuurlijk wel van belang dat het juiste producten op het juiste moment wordt genuttigd. Om een verstandige en gezonde keuze te kunnen maken zijn onze verpakkingen voorzien van informatie over ingrediënten, voedingsstoffen en mogelijke risico’s (bijvoorbeeld voor mensen met allergieën). Bovendien hebben we een uitgebreide lijn gezonde producten waarmee een verstandige balans samengesteld kan worden.

 

Milieu

Gezondheid-DwingelooVos Banket is gevestigd in het groenste dorp van Europa en voelt de verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan natuur en milieu. We hebben daarom goed nagedacht over ons logistieke proces zodat we de uitstoot van schadelijke stoffen tot een absoluut minimum kunnen beperken. Onze vrachtwagens worden steeds schoner, we investeren in schonere verpakkingen, onze producten zijn ambachtelijk en duurzaam geproduceerd en ons magazijnsysteem biedt ons de mogelijkheid om onze producten zonder omweg te leveren bij onze afnemers. Bovendien investeren we constant in nieuwe technieken om het bedrijf en het wagenpark te moderniseren en duurzamer te maken.


Op deze manier draagt Vos Banket bij aan een schoner milieu en de gezondheid van de consument