Een hecht familiebedrijf

Vos Banket is uw koek- en banketspecialist. Een hecht familiebedrijf dat gevestigd is in Dwingeloo, het groenste dorp van Europa. Ooit begonnen met één vrachtwagen en vervolgens uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie.

Vos Banket sinds 1972

HistorischVos Banket is in 1972 opgericht door de eerste generatie Vos. Het begon met één vrachtwagen en een rayon dat niet verder reikte dan een deel van de provincie Drenthe. Een duidelijke toekomstvisie, tomeloze ambitie en een goed doordacht bedrijfsbeleid zorgde voor een forse groei van de onderneming. Het wagenpark werd uitgebreid, de bouw van een nieuw pand in Dwingeloo zorgde voor meer bedrijfsoppervlakte en met de overname van verschillende bedrijven werd het rayon vergroot.

Tweede generatie

Tweede generatieIn het jaar 2000 komt de dagelijkse leiding van Vos Banket in handen van de tweede generatie. Beide zonen zetten het succesvolle beleid voort en nemen in 2002, dertig jaar na de oprichting, het bedrijf officieel over van hun ouders. Het bedrijf blijft groeien. Volledig landelijke dekking van het rayon wordt gevolgd door uitbreiding naar de Belgische en Duitse markt. Bovendien wordt het bedrijf verder uitgebouwd en gemoderniseerd, vooral op het gebied van automatisering en logistiek. Hierdoor kan Vos Banket snel inspelen op vragen vanuit de markt en heeft het volledige controle over het totale logistieke proces. Van inkoop tot levering op de winkelvloer.

Vos Banket vandaag en in de toekomst

Vandaag-en-toekomst-tekstHet verschil tussen de start in 1972 en waar Vos Banket vandaag staat is enorm. Er zijn echter ook belangrijke overeenkomsten. De ambitie, durf en visie van toen zijn volledig verankerd in het bedrijf. Het belang van een breed assortiment koek, brood en banket van de beste kwaliteit, uitstekend contact met klanten en hun winkelvloer en de garantie voor omzet en maximaal rendement is overgegeven van generatie op generatie. En dat is vandaag de dag nog even actueel als toen.

 

Benieuwd wat Vos Banket voor u kan betekenen?

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.